TransTech Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 Z tym modelem nie poszło mi po mojej myśli, ale coś tam jest. - Sory za brak klamki od drzwi kierowcy, gdzieś zgubiłem i przepadła.. :( To na tyle.. Wiem ze trochę nawaliłem.. Ale przy następnej to się nie powtórzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Mi tez sie podoba... A to bylo trudne zadanie i podolales wiec mizesz byc zadowolny z modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Ciekawy model, przyjemnie sie prezentuje Oryginalne i czyste malowanie. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 Bardzo fajny model. Malowanie elegancko wygląda. Moim zdaniem 143 to ostatnia ładna scania. Pogratulować modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi