WALDEK Napisano 27 Marca 2006 Share Napisano 27 Marca 2006 (edytowane) Witam wszystkich i pozdrawiam Waldek !! Prezentacja jednego z moich modeli jest to Renault Super Magnum + Tank Trailer 1:24 Italeri. Prace nad tym modelem trwały pół roku podorabiałem trochę różnych bajerów większość znajdziecie na zdjęciach. Do oceny tego modelu załączam kilka zdjęć. Edytowane 28 Marca 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 27 Marca 2006 Share Napisano 27 Marca 2006 WITAM Nareszcie cię Marek dopuścił do netu oby częściej. Magnumka SUPEROWA ale ty o tym wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WALDEK Napisano 27 Marca 2006 Autor Share Napisano 27 Marca 2006 "fojer1"napisał - Nareszcie cię Marek dopuścił do netu oby częściej. Witam! Marka nieznasz bejzbolem by się niedało. Mam stałe łącze w domu przełamałem się i porobiłem fotki. Pozdrawiam Waldek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 27 Marca 2006 Share Napisano 27 Marca 2006 "fojer1"napisał - Nareszcie cię Marek dopuścił do netu oby częściej. Witam! Marka nieznasz bejzbolem by się niedało. Mam stałe łącze w domu przełamałem się i porobiłem fotki. Pozdrawiam Waldek. Znam znam a przydało by się No to gratuluje łącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 28 Marca 2006 Share Napisano 28 Marca 2006 Witam CIę Waldku.. w tej chwili mogę jeszcze raz pogratulować za zdobyte miejsca na MTM-ie 2004. Ten Model naprawdę prezentuje się wyśmienicie.. trzeba przyznać odpicowałeś go na maksa a lakier wyszedł tak jak by to było połorzone na prawdziwym Trucku. Czy zawitasz na MTM 2006 ?? Chciałem w tym roku porozmawiać z Tobą no ale nie było Ciebie... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WALDEK Napisano 28 Marca 2006 Autor Share Napisano 28 Marca 2006 MiloszKr napisał - Czy zawitasz na MTM 2006 ?? Chciałem w tym roku porozmawiać z Tobą no ale nie było Ciebie. Witam! Nie kojarzę skrótu MTM, co to za zawody. Jak wszystko pójdzie dobrze to będę w Sycowie? A w przyszłym miesiącu wyjazd na Węgry. Pozdrawiam Waldek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 28 Marca 2006 Share Napisano 28 Marca 2006 To trzymam Kciuki za Węgry- Mam nadzieje że przyjedziesz z jakimś trofeum. "MTM"- skrut od Model Truck Mania w Sycowie. O ile to nie tajemnica co zabierasz na konkurs do Węgier ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WALDEK Napisano 28 Marca 2006 Autor Share Napisano 28 Marca 2006 Na Węgry podrasuje Australian Track. Dzięki za wyjaśnienie skrutu. Pozdrawiam Waldek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 ŁADNA RENÓWKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WALDEK Napisano 17 Lipca 2006 Autor Share Napisano 17 Lipca 2006 Witam! Dzięki za pozytywne podejście do modelu. Pozdrawiam Waldek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 23 Lipca 2006 Share Napisano 23 Lipca 2006 Dzięki za pozytywne podejście do modelu. A jak tu nie podejść pozytywnie do takiej "ślicznotki"? Już pomijając to, że jest to kawał dobrej modelarskiej roboty, to kolorki samochodu i rozbrykane delfiny nastrajają radośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 23 Lipca 2006 Share Napisano 23 Lipca 2006 A aj ten model znam on był w Bytomiu na zawodach 2005 i widziałem go na żywo ale powtórze sie Model Jest SSUUPPEERR!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Lipca 2006 Share Napisano 24 Lipca 2006 Bardzo ładny zestaw ja również widzialem ten model na żywo w Sycowie w 2004 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruen Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 zajefajna magnumka mam tylko pytanie jesli moglbys odpowiedziec to bardzo prosze na moj profil te pyttanie to z kad masz te Magnumke? Gdzie ja kupiles? jestli mozna wiedziec z gory dzieki i pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 zajefajna magnumka mam tylko pytanie jesli moglbys odpowiedziec to bardzo prosze na moj profil te pyttanie to z kad masz te Magnumke? Gdzie ja kupiles? jestli mozna wiedziec z gory dzieki i pozdrawiam ! Odpowiedź jest prosta, w tym czasie gdy Waldek ją sklejał to była ogólnie dostepna w slepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 8 Marca 2007 Share Napisano 8 Marca 2007 Ja niestety nie miałem okazji widzieć jej na żywo w Sycowie, ale czytałem na łamach miesięcznika Trailer Magazine o tobie Waldku i gratulacje !!!!!! Wojtuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi