sushi79 Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Oto moja Scania ...chciałem zrobić więcej zdjęci na zewnątrz ale Szkocka pogoda ostatnio nie rozpieszcza (misiptys może to potwierdzić)...ogólnie model na żywo wygląda znacznie lepiej niżeli na zdjęciach ... Życzę miłego oglądania...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Szkocka pogoda ostatnio nie rozpieszcza (misiptys może to potwierdzić) Potwierdzam I zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze na zywo wyglada lepiej, widzialem osobiscie. Na zdjeciach nie widac polysku, ani polowy swietnych detail, a na zywo naprawde jest na co popatrzec. Ogolnie swietna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Kawał dobrej roboty, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiat126poznan Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Piękna Scania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dafxf1 Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Piękna Scania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Super model Jedyną moją wątpliwość (choć te samochody to nie moja bajka) wzbudza ten niezwykle mały prześwit z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scania v8 Napisano 4 Listopada 2013 Share Napisano 4 Listopada 2013 Super scania fajnie dobrana kolorystyka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi