koksik750 Napisano 16 Września 2007 Share Napisano 16 Września 2007 oto moj pierwszy model - Ferrari 360 Modena. Ogólnie model nieudany ze wzgledu na problemy z farbami itp, przez co m.in. karoseria w takim stanie jak widac... mnostwo "baboli" ale wiekszosc nie z mojej winy. nastpeny bedzie o niebo lepszy:P zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Nie odrazu Kraków zbudowano. Jak na pierwszy model jest ok, nastepny napewno bedzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Pierwszy model... koksik-musze Ci powiedzieć, że zarządziłeś! Teraz zwracam się do innych kolegów, myśle że farba wyglądała by lepiej po bezbarwnym błyszczącym, tylko nie wiem czy można pędzlem na metalika... co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 19 Września 2007 Autor Share Napisano 19 Września 2007 na metalic jest polozony blyszczacy....jednak tylko na tyle ladnie widac... co masz na mysli piszasz ze zarzadzilem ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 tak się mówi: żądzisz"(w sęsie jesteś najlepszy) używa się tego sformułowania aby powiedzieć komuś że jest dobry w tym co robi(tutaj:jak na początkującego jest miodzio) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Jak na pierwszy model niezły lakier :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik_K Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Podoba mi się,pomyslec,że prawie ja kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 19 Września 2007 Autor Share Napisano 19 Września 2007 Jak na pierwszy model niezły lakier :P lakier wyszedl by lepiej ale niestety aero;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi