gomess2 Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Witam wszystkich. Po dosyć sporej przerwie chciałbym zaprezentować efekt końcowy mojego drugiego modelu. Resztę fotek wkleję na dniach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz13 Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 O kurde, widze tu ładny i ciekawy model wklej wiecej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
genek94 Napisano 19 Maja 2014 Share Napisano 19 Maja 2014 Witam, piekny modelik ci wyszedł. Mam do Ciebie mała prośbę, czy mógłbyś zmierzyc go i podać mi kilka wymiarów? chodzi mi o całkowite wymiary, oraz wymiary kabiny(dł/sz/wys). z góry dzięki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jalowa Napisano 27 Czerwca 2016 Share Napisano 27 Czerwca 2016 Część mam takie małe pytanko jak zrobiłeś tylnie przewody do naczepy?były w zestawie czy masz jakiś fajny patent albo gdzieś słyszałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 28 Czerwca 2016 Super Moderator Share Napisano 28 Czerwca 2016 Tylko postaraj się o lepsze zdjęcia, bo z na tych nie za wiele widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi