oltrans Napisano 10 Listopada 2014 Share Napisano 10 Listopada 2014 (edytowane) Witam ostatnio zrobiłem sobie taki walec do gruntu oraz ubijarkę JCB wszystko oczywiście samoróbki Edytowane 10 Listopada 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 10 Listopada 2014 Share Napisano 10 Listopada 2014 Podoba mi się ten sprzęt budowlany , fajny pomysł na podstawkę tylko jakieś "robole" by się przydały . Chyba ,że remont tej drogi odbywa się w Polsce to rozumiem pustki BTW Masz błąd w temacie powinno być Caterpillar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltrans Napisano 10 Listopada 2014 Autor Share Napisano 10 Listopada 2014 Zawsze mi się myliły te nazwy Podstawka zrobiona była na szybko w przyszłości planuję zrobienie makiety amerykańskiej autostrady i robut drogowych na których znalazły by się te sprzęty i jakaś koparka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 27 Grudnia 2014 Share Napisano 27 Grudnia 2014 Dobry pomysł i wielki plus za to że założyłeś sobie że zrobisz to od podstaw. Jest extra ale ten dywanik w takiej maszynie trochę jakby z innej bajki. Bardziej realistycznie wyglądałaby zwykła ryflówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltrans Napisano 27 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2014 Ten dywanik w maszynie to mata anty poślizgowa wykonana z papieru ściernego A przy okazji gdzie można kupić taką blachę ryflowaną w naszej skali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 27 Grudnia 2014 Share Napisano 27 Grudnia 2014 Ten dywanik w maszynie to mata anty poślizgowa wykonana z papieru ściernego A przy okazji gdzie można kupić taką blachę ryflowaną w naszej skali? Ten gość kiedyś oferował kartonowe wytłoczki blach ryflowanych . Dobra rzecz, wystarczy psiknąć aluminium i masz. Dobrze się tnie nożyczkami, nożykiem. viewtopic.php?f=92&t=9828&start=15 przewiń na dół. http://kuchmodel.blogspot.com/ zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi