oltrans Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 Witam ostatnio zrobiłem sobie takiego peterblita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 Czarny mat? Ciekawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 Czarny mat podoba mi się bardzo. Białe dodatki - nie bardzo. Chrom by tu chyba lepiej pasował. ALe w myśl zasasdy "Nie to ładne, co ładne, tylko to co się komu podoba" to był Twój wybór i Twoje prawo. Ale te różowe światła na dachu to jednak psują cały efekt. No chyba, że chciałeś zasygnalizować orientację seksualną kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltrans Napisano 12 Marca 2015 Autor Share Napisano 12 Marca 2015 Jaki różowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 Flatbed swietnie pobrudzony. Masz wiecej zdjec tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltrans Napisano 13 Marca 2015 Autor Share Napisano 13 Marca 2015 Dla mnie to najgorzej pobrudzony model w mojej kolekcji Więcej fot można zobaczyć w temacie Peterblit 359 flatbed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi