adi_td1 Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 Witam, postanowiłem pokazać swoje Volvo, jest to wizualna przeróbka modelu Emek więc proszę nie pytać gdzie kable itp. brakuje jeszcze podłogi za kabiną ale chwilowo brak czasu ;) Jakość zdjęć może nie robi szału ale miałem do dyspozycji tylko tel. Dzieki dla Melius Manu za kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 Swietne Volvo, brakuje kilka szczegolow, ale ogolnie super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 Dobra robota, jedyne co mi nie pasuje to ta czerwona obręcz w tylnym kole, na biało by było lepiej, ale całość palce lizać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 Ładnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LucasKeller Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 Fajnie się prezentuje tablica rajestracyjna. Jak zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 1 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2015 Tablica to kalkomania co do czerwonej obręczy to też się długo zastanawiałem czy nie lepsza była by biała ;) dzięki za dobre opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeliusManu Napisano 1 Czerwca 2015 Share Napisano 1 Czerwca 2015 No i fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 2 Czerwca 2015 Share Napisano 2 Czerwca 2015 Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi