subaroman Napisano 21 Grudnia 2007 Share Napisano 21 Grudnia 2007 (edytowane) Model hasegawa 1/24; kalkomanie, kola i tylna lotka - Racing43. Lakier: podklad, biala ts-46, niebieska RAL 5002. Felgi, jak to w Subaru, zlote. Przerobki obejmuja glownie zawieszenie auta, poniewaz baza byla ustawiona na zawiasie szutrowym. W duzej mierze wyciete zostaly tylne nadkola w podwoziu, tak, aby pomiescily asfaltowe kola (wiadoma rzecza jest, ze hasegawa robi niedokladne kola, felgi i opony sa za waskie; do rajdowek po 1996 roku - na asfalt stosuje zakazanego slika bez naciec; na szutry znowu opony na snieg, o innej rzezbie bieznika). Podobnie przerobce poddalem amortyzatory i hamulce. We wlasnym zakresie wykonalem chlapacze, w oparciu o archiwum. Model nie jest idealny, ale na poleczce wyglada rewelacyjnie i przypomina mi czasy, kiedy to Holek rozdawal karty w Mistrzostwach Europy.... Edytowane 25 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 22 Grudnia 2007 Share Napisano 22 Grudnia 2007 Ogolnie jak by byl Orginal to by mi sie podobal i tak mi sie podoba , ale jest malo widoczny , chodzi mi oto ze ledwo co widac ze to jest subaru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 22 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2007 (edytowane) Ogolnie jak by byl Orginal to by mi sie podobal i tak mi sie podoba , ale jest malo widoczny , chodzi mi oto ze ledwo co widac ze to jest subaru . No takie malowanie...takie barwy...Subaru to nie tylko niebieskie nadwozie i zolte diamenty z polksiezycami na boku... Dolaczam fotki oryginalu: Edytowane 22 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 22 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2007 (edytowane) .. Edytowane 24 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 22 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2007 (edytowane) .. Edytowane 24 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocasch Napisano 22 Grudnia 2007 Share Napisano 22 Grudnia 2007 Witam To Subaru Hołowczyca z 1997roku to po prostu cudo Moje gratulacje, sam chętnie bym umieścił taki modelik w swojej rajdowej kolekcji. Wielki szacunek, a jak ktoś nie rozpoznaje w nim Subaru to znaczy, że nie jest fanem rajdów i nie zna ich historii Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi