subaroman Napisano 15 Lipca 2016 Share Napisano 15 Lipca 2016 Kolejna Alfa Romeo z serii DTM w mojej kolekcji, swietne uzupelnienie zbioru wyscigowych klasykow. Tradycyjnie juz skala to 1/24 i produkt Tamiyi wzbogacony o pasy i nowe kalki Shunko (stare kalkomanie ulegly uszkodzeniu i z tego powodu Alfa czekala kilka dobrych lat na ukonczenie). Maska samochodu, podobnie jak w wersji Jagermeistera jest wklejona na stale, poniewaz nie dolegala do kasty jak nalezy i calosc straszyla wygladem. Alfa to kolejny model w mojej kolekcji, ktory niesamowicie cieszy me oko. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.X Napisano 16 Lipca 2016 Share Napisano 16 Lipca 2016 Piękne są! Chciałbym zobaczyć jakieś zdjęcia całej kolekcji z podziałem na DTM, WRC itd. Może da się załatwić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi