subaroman Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Kolejny fajny modelik. Baza to model Tamiya i do tego ekstra kalki z Renaissance. Model pomalowany Bialym TS-26. Moim zdaniem prezentuje sie okazale. Jezeli sie nie myle, to model w tych barwach robila takze Hasegawa. Pozniej beda lepsze fotki, bo pogody na fajna sesje nie bylo... Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 No modelik bardzo ładny Ale wyjasnij mi jedna kwestię, bo juz któryś raz wspominasz tą nazwę na "R" - kalki kupujesz wedle uznania tak? Dobrze rozumuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 28 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2007 No modelik bardzo ładny Ale wyjasnij mi jedna kwestię, bo juz któryś raz wspominasz tą nazwę na "R" - kalki kupujesz wedle uznania tak? Dobrze rozumuję? Kupuje, co mi sie akurat spodoba. Dlatego moja kolekcja jest roznobarwna i rozbudowana. Bez znaczenia czy to znana i dobra firma czy nie. Zawsze mozna powalczyc z modelem i miec wieksza satysfakcje!!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi