Kasia Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Witam! Skończyłam budowę mojego ostatniego modelu jakim jest Peterbilt 377 A/E w skali 1:24 firmy Italeri. Model wykonywałam raczej tak jak nakazywała instrukcja więc co tu dużo opisywać. A teraz zdjęcia: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Śliczotka, naprawdę piękny, "ostatniego modelu" bo kończysz z klejeniem czy ostatnio robionego ;D;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 28 Lipca 2008 Autor Share Napisano 28 Lipca 2008 "ostatniego modelu" bo kończysz z klejeniem czy ostatnio robionego ;D;D Tak ostatnio sklejonego najnowszego - fajnie, że Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 No mnie też się bardzo podoba.A chciałbym się zapytać czy (jeśli sklejałaś europejski ciągnik) trudniej się skleja amerykańca czy europejczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Świetne wykonanie . Bardzo mi się podoba. Kasiu z Ciebie to niezła kaskaderka skoro nie boisz się trzymać modelu do fotki tak jak widać na zdjęciu nr. 37 . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Piękny model, bardzo dobrze wykonany Więcej takich prosimy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 No chyba będe musiał postawić piwko . Gratulacje modelu , bardzo fajnie sie prezentuje na półce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Trucker Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Świetnie a mam pytanko... model był malowany pędzlem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Brak słów. Piękny, to zbyt mało powiedziane. Gdyby tak można było go obejrzeć na żywo... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 29 Lipca 2008 Autor Share Napisano 29 Lipca 2008 Witam! Dzięki za miłe komentarze. A chciałbym się zapytać czy (jeśli sklejałaś europejski ciągnik) trudniej się skleja amerykańca czy europejczyka. Jeszcze nie sklejałam ciężarówki europejskiej więc nie wiem czy jest trudniej, ale amerykańca sklejało mi się całkiem przyjemnie. a mam pytanko... model był malowany pędzlem? Tak model był malowany pędzlem. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 Model prezentuje się bardzo ładnie. Kastę też malowałaś pędzlem? Co do łatwości modeli to ja uważam, że nie ma różnicy euro czy ami, model jest model. Jedyna różnica to naczepa, bo są duże powierzchnie do lakierowania i to wymaga wprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Trucker Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 W takim razie gratuluje wytrwałości w malowaniu pędzlem a dlaczego wybór nie padł na spray? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 29 Lipca 2008 Autor Share Napisano 29 Lipca 2008 Kastę też malowałaś pędzlem? Kasta też malowana pędzlem. a dlaczego wybór nie padł na spray? Jeszcze nie mam wprawy w malowaniu sprayem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Model wykonany na bardzo przyzwoitym poziomie i na półce robi na pewno lepsze wrażenie niż np na tych fotkach robionych z bliska. Jeżeli to był red gloss humbrola to jestem w ogóle pod wrażeniem, że tak udało ci się tą farbkę rozprowadzić Brawo za czystość i dbałośc o detale. Słowem: plus ode mnie. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Bardzo ładny Peter Jakoś nie gustuje w amerykańcach, wole Europę, ale ten jest ładnie zrobiony i może cieszyć oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi