ireksir Napisano 20 Listopada 2009 Napisano 20 Listopada 2009 Kolejny pasażer który udało mi się popełnić. Cieszy oko, choć dziełem sztuki nie jest. Kupiłem na allegro za śmieszne pieniądze :-) Z pudła na pudło :-) Oczywiście dodałem troszkę diódek, był to mój dziewiczy raz, więc troszkę przesadziłem. Cytuj
Wojtek B. Napisano 20 Listopada 2009 Napisano 20 Listopada 2009 Witam. Mi się twój pasażer podoba z racji że przymierzam się do swojego drogiego okręty/statku spytam się o sklejalność tej królowej . Oczywiście dodałem troszkę diódek, był to mój dziewiczy raz, więc troszkę przesadziłem. E tam w sam raz na święta zamiast choinki . Pozdrawiam. Cytuj
ireksir Napisano 20 Listopada 2009 Autor Napisano 20 Listopada 2009 Nie napotkałem na jakieś większe problemy, w sumie skleja się dosyć przyjemnie, oczekując na schnięcie pomalowanych elementów. Jeżeli coś mi sięprzypomni to npklikam - jak masz jakieś konkretne pytania - pisz śmiało. Cytuj
Gumis-2012 Napisano 31 Sierpnia 2011 Napisano 31 Sierpnia 2011 Ja dopiero zaczynam z swoim QM2-jeszcze tylko aero, kompresor i do dzieła ! ! ! Szczerze jak na moje praktyczne, 19-to letnie oko w tej dziedzinie wyszło SUPER ! ! ! Widze że Królowa już gotowa ? ? ?-ja dokońca roku mam sie zamiar brac za swoją. Jeszcze tylko musze nabyć DOBRY AERO I KOMPRESOR- mysle , że przy moim 19-sto letnim doświadczeniu szybko sie z nią uporam. Ale czas pokaże ! ! ! W oświetlenie też zainwestuje, leczjuż profesjonalnie (mostek itd.). Pzdr. A jeszcze takie małe pytanko -gdzie lub w czym masz zamiar przechowywać stateczek ? ? ?. Ja na swój w pierwszej kolejnosci zmontowałem szklano-drewniana gablotke w jaki sposób lub jakiego typu zamontowałes diody do oswietlenia wewnetrznego ???. EDYTOWANE - Moderator Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 31 Sierpnia 2011 Super Moderator Napisano 31 Sierpnia 2011 Gumis - jedna rada - zamiast pisać post pod postem to po prostu edytuj to co juz napisałeś wcześniej - zdecydowanie ułatwi to życie wszystkim przegladającym Cytuj
cloner16 Napisano 31 Sierpnia 2011 Napisano 31 Sierpnia 2011 Nie dość ,że spam to jeszcze archeologia. Cytuj
Gumis-2012 Napisano 31 Sierpnia 2011 Napisano 31 Sierpnia 2011 Gumis - jedna rada - zamiast pisać post pod postem to po prostu edytuj to co juz napisałeś wcześniej - zdecydowanie ułatwi to życie wszystkim przegladającym Dzieki za rade ! ! ! : A ta bateria to zamontowana jest wewnątrz czy na zewnątrz ? ? ? Publiczne upomnienie za poprzednie posty - Moderator Cytuj
Pawel2123 Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 Witam! Mam kilka pytań co do Twojego modelu, bo sam się za niego zabieram :-) 1. Czy malowałeś białe elementy podkładem z dwóch stron ? Pytam bo prześwituje Tobie światło a ja chcę tego uniknąć więc pomyślałem, że jak pomaluje podkładem z obu stron to diody nie będą prześwitywać... 2. Malowałeś na biało okna na czarnym kadłubie ?? Jak je pomalowałeś ? 3. Jakie oświetlenie zastosowałeś ? Taśmy led ? Jakie zasilanie ? Wychodzi na zewnątrz kabelek ? Pozdrawiam, Paweł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi