maszynista93 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Witam a oto co c dalszej części programu... Polski CW-34 1/35 (czy jak to się tam zwie) plany dość odległe ale już teraz zakładam temat, bo liczę że ktoś mi pomoże ostatnio zarzucono mi że podchodzę do tematu nieprzygotowany - zatem zbieram ciekawostki, zdjęcia, informacje ... Budulec - jak zwykle, śmieci + złom jako baza podwozie T-34/85 Dragona (pozostałe po budowie T-44) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Gdzieś widziałem coś podobnego do tego i to prawdziwego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Ma ktoś może zdjęcia wnętrza tego cuda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Materiały na temat ciągnika były chyba kiedyś w Modelfanie. Zdjęcia wnętrza? Może 2-3 kiedyś widziałem. Ogólnie posucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mate'o Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Tu masz trochę zdjęć tego cudaka zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz. http://www.vojenskatechnika.sk/vt34/vt34_album.htm http://www.mkzobor.host.sk/fotogaleria/technika/vt-34/vt-34.htm Będe śledził wątek z zaciekawieniem bo bardzo mi się potoba ten ciągniczek. Jakbyś potrzebował więcej informacji to zgłoś się do Jurgena z forum kartonwork zaprojektował on model kartonowy tego pojazdu więc powinien mieć sporo materiałów na jego temat. Pozdrawiam i życzę powodzenia w budowie Mate'o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi