Dumo Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Witam serdecznie, może nie taki nowy już model bo trochę rozbabrany leży ale rozpoczynam nowy projekt. Postaram się wykonać go jak najdokładniej wykorzystując kilka dodatków. Zapraszam do oglądania i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 20 Listopada 2013 Share Napisano 20 Listopada 2013 jak zwykle super a do tego fajnie się prezentuje z tymi ekranami z siatki. To coś miało chronić przed panzerfaust-ami w czasie walk w mieście ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Listopada 2013 Share Napisano 20 Listopada 2013 Jak dojdziesz do malowania, możesz dokładnie opisać kolory jakimi będziesz malował. Bardzo mi się podobają twoje ruskie malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 20 Listopada 2013 Share Napisano 20 Listopada 2013 T-34 ... i co ja ci mogę powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Listopada 2013 Autor Share Napisano 21 Listopada 2013 Fajnie że obserwujecie, szukam informacji ale jest na prawdę mało. Na razie zdobyłem te zdjęcia grzebiąc po internecie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helder Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 Stalowe koła z wewnętrzną amortyzacją w tak późnych T 34/85 to zdecydowanie fikcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Listopada 2013 Autor Share Napisano 23 Listopada 2013 Stalowe koła z wewnętrzną amortyzacją w tak późnych T 34/85 to zdecydowanie fikcja Posiadasz może jakieś informacje i zdjęcia dotyczące tych jednostek?? Będę rad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Dumo zapewniam Cię, ze 85-ka nigdy nie miała stalowych kół Jedynie dwa pierwsze prototypowe egzemplarze miały takie koła ale były one zmontowane na kadłubie starej tetki 76 i z wieżą z T-43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Oglądam i podglądam. SAm buduję ten pojazd i od czasu do czasu zajrzę tutaj. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Listopada 2013 Autor Share Napisano 24 Listopada 2013 Dumo zapewniam Cię, ze 85-ka nigdy nie miała stalowych kół Jedynie dwa pierwsze prototypowe egzemplarze miały takie koła ale były one zmontowane na kadłubie starej tetki 76 i z wieżą z T-43 Ook czyli rezygnujemy ze stalowców Oglądam i podglądam. SAm buduję ten pojazd i od czasu do czasu zajrzę tutaj. Powodzenia. Serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Marca 2014 Autor Share Napisano 13 Marca 2014 Przyszedł czas na T-34. Jak dotąd wykonałem modulacje koloru i wstępne obijanie. Jutro postaram się zrobić przebarwienia i washa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 A czemu go tak na raty malujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Marca 2014 Autor Share Napisano 14 Marca 2014 Bo nie chce mi się szpachlować kadłuba na razie Małe postępy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Marca 2014 Autor Share Napisano 16 Marca 2014 Fota na szybko podczas pracy, baza wash filtr gotowy, jutro pójdą wypłowienia i lekkie zacieki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Marca 2014 Autor Share Napisano 17 Marca 2014 Wieża prawie gotowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Świetnie wyglądają te zniszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Marca 2014 Autor Share Napisano 17 Marca 2014 ... a dziękuję Wieża prawię gotowa, zostało nałożyć pigmenty i lakier matowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Jak dla mnie to bajka. Napisz no jakimi go to kolorkami malowałeś i z czego mu płukanki robiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Marca 2014 Autor Share Napisano 18 Marca 2014 Bazowe: -vallejo air russian green Modulacja: -zieleń + biel Wypłowienia: -zieleń + biel + brąz nakładany za pomocą terpentyny Wash: -ciemny brąz Abteilunga Zacieki: -jasny brąz, żółć, rdza Van Dyck'a Filtr: -piaskowy mocno rozcienczona vallejo Zostaję nałożyć pigmenty i zalakierować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Tak jak nie przepadam modelami ruskich wozów (i ich załogantami ) tak na prawdę świetną robotę wykonałeś, jak zwykle podziwiam i postaram się uzyskać choćby zbliżony efekt na moim jedynym rusku w kolejce - też T-34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Marca 2014 Autor Share Napisano 19 Marca 2014 Dzięki najgorsze że mnie czeka szpachlowanie kadłuba czego nie znoszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Ładnie. Ta wieża to tylko przedsmak twoich możliwości. A czy te osłonki będą też pasowały do t-34-85 Zvezdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi