kornik_69 Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Witam Poniżej wrzucam kilka fotek umundurowania, wyposażenia, broni i tym podobnych gadżetów US Army z kampanii normandyjskiej, jakie udało mi się zobaczyć podczas podróży do Normandii w lipcu 2006. Mam nadzieję,że coś z tego komuś się przyda... Na początek Muzeum Omaha Beach w St Laurent Sur Mer Teraz Muzeum Omaha Beach w Vierville sur Mer Dead Man's Corner Museum Ste Come du Mont Muzeum Utah Beach Jeepy wycieczkowe wożące turystów po plażach desantu z 1944 roku Airborne Museum Ste Mere-Eglise Arromanches Les Bains (plaża Gold) nasz wystawka również jest obecna 8) Ouistreham Muzeum Komandosów Kieffer'a Na razie tyle. Nie wiedziałem czy wrzucać również wyposażenie niemieckie,więc jeśli ktoś byłby nim zainteresowany to dajcie mi znać. Postaram się coś wrzucić... Hi Yo Silver! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 o wyposażenie niemieckie też poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Bardzo piękne zdjęcia!!! Jeżeli można to niemieckie również się przydadzą. Ale super. A i C-47 jest "the best". Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi