Wojtek B. Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Przedstawiam Wam, figurkę "Napoleona Egiptu", Tutmosisa III. Warsztat konkursowy; viewtopic.php?t=12979 Galeria. Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam. Cytuj
Lucas HS Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Pierwsza fotka jest mistrzowska! Niestety z bliska brakuje trochę finezji. Nie mówię, że zrobiłbym lepiej, bo u mnie wyglądałoby to jak jeden wielki kleks , dlatego ogromny szacun za podjęcie tematu. Ćwicz Cytuj
Ostach Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Jego wdzianko ma trochę zbyt ostre przejscia kolorkow i zbyt zróżnicowane są jak dla mnie. Ale chciałbym i taką mieć. A dziś się dowiedziałem, że zmarł mój profesor od historii Egiptu :/ Cytuj
Wojtek B. Napisano 9 Marca 2009 Autor Napisano 9 Marca 2009 Dzięki za ocene, Lucas HS będę ćwiczył i napewno będzie kolejny warsztat może już nie konkursowy, bo kolejny figuras w drodze tylko tym razem z innej epoki zdradze tylko, że Afganistan . Pozdrawiam. Cytuj
Jędrek Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 wdzianko faktycznie posiada jak dla mnie zbyt ostre przejścia kolorów ale całość mi się podoba Jędrek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi