Lipa Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Kończ Waść wstydu oszczędz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 podoba mi się ale na 2 ostatnich zdjęciach trochę nienaturalna pozycja tego człowieka (lewituje). Mam 2 pytania co to za kamo na kurtce? i jak zrobiłeś te zdeformowane kółeczka na pancerzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 6 Października 2009 Autor Share Napisano 6 Października 2009 Dzięki Zenek nie jest przyklejony więc poprawiłem już to niedociągnięcie 1. Kamo Leibertarnumster 45 weszło do użytku na sam koniec wojny 2. Pędzelkiem oczywiście. To nie skala 1/72 więc tylko dwie godziny żmudnego kółkowania i wyszło jak wyszło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Leibertarnumster 45 weszło do użytku na sam koniec wojny ...wręcz w śladowej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Z czego wziąłeś materiał na to ładne obramowanie podstawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 6 Października 2009 Autor Share Napisano 6 Października 2009 Leibertarnumster 45 weszło do użytku na sam koniec wojny ...wręcz w śladowej ilości. Jestem wstanie w to wątpić... Zbyt wiele zdjęć tego kamuflarzu jest jak na śladowe ilości... rzeluBalsa plus efekty specjalne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 1. Kamo Leibertarnumster 45 weszło do użytku na sam koniec wojny aha dzięki... bardzo ładnie ci wyszło to kamo na kurtałce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Jestem wstanie w to wątpić... Zbyt wiele zdjęć tego kamuflarzu jest jak na śladowe ilości... Akurat tych kilka zdjęć z kilkunastoma żołnierzami to raczej ilośc śladowa.Zresztą pisał o tym S.Richardson, Szef Zaopatrzenia U.S.Army w swoim raporcie z 20 lipca 1945.Niektóre doniesienia mówią o stosowaniu tego wzoru w walkach na Łotwie,Śląsku i w ostatnich dniach w Berlinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 6 Października 2009 Autor Share Napisano 6 Października 2009 Jestem wstanie w to wątpić... Zbyt wiele zdjęć tego kamuflarzu jest jak na śladowe ilości... Akurat tych kilka zdjęć z kilkunastoma żołnierzami to raczej ilośc śladowa.Zresztą pisał o tym S.Richardson, Szef Zaopatrzenia U.S.Army w swoim raporcie z 20 lipca 1945.Niektóre doniesienia mówią o stosowaniu tego wzoru w walkach na Łotwie,Śląsku i w ostatnich dniach w Berlinie ok, nie chcę wywoływać burzy na forum bardzo ładnie ci wyszło to kamo na kurtałce Cieszy mnie, że czas spędzony nad kamo nie poszedl na marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 Zraz tam burza,po to jest forum,a propos super zdjęcia.Model ekstra,szczególnie to malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 8 Października 2009 Autor Share Napisano 8 Października 2009 Dzięki . Może gniocik byłby lepszy gdyby nie afera z lakierem bezbarwnym :F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi