Qdłaty Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 No to jeszcze jeden dzisiaj skończony model. Tym razem, jak zwykle pudełkowo, M-1025 dla odmiany w malowaniu ONZ. Muszę przyznać, że cieniowanie białego modelu do prostych nie należy i nie wyszło to do końca tak jak zamierzałem. Jednak z ogólnego efektu jestem zadowolony. Również maski nie do końca współpracowały i napisy nie są równe. Cóż, trudno. Następnym razem, a będzie taki, wymyslę na to jakiś patent. Od siebie dodałem płytę pancerną dla strzelca. Jest to samoróbka. Natomiast kask i lornetka były w zestawie. Uprzedzając wypowiedzi: "Szkoda, że taki czysty" i " Dlaczego nie ma żadnych bambetli", odpowiem: Pojazdy ONZ raczej nie biorą udziału w zadaniach bojowych ani długich wyprawach. Co za tym idzie, dodatkowe wyposażenie jest zbędne, a jeśli chodzi o czystość, to również przez brak udziału w boju raczej się nie brudzą. Jeśli chodzi o model, wzorowałem się na kilku zdjęciach hummerów UN. Dość gadania, pora na zdjęcia: Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Ten Humvee podoba mi się trochę mniej niż M998, ale też jest pięknie. Napisy "UN" wyszły bardzo ok. Jeszcze raz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Bialutki i czyściutki jak Baranek Shaun. Masz rację,niełatwo jest wycieniować i przybrudzić model w takim malowaniu. Więc przyjmijmy, że jakiś chorąży chciał przepier....... pognębić kierowcę i kazał Mu pojeździć na szmacie i wóz lśni jak nowy. Model mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi