Pawel90 Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 Witam. Po przemyśleniach uznałem, że przy moim poziomie zaawansowania, więcej z tego modelu wyciągnąć nie potrafię. Uznaję go w tej chwili za zakończony, chociaż nie wykluczam w odległej przyszłości powrotu do modelu i poprawienia jego wad, których pozostawiłem z pewnością wiele. Mimo wszystko jestem z modelu zadowolony. Liczę że wymienicie się swoimi spostrzeżeniami na temat tego modelu, i mam nadzieję że każdy następny mój model będzie prezentował wyższy poziom. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 20 Kwietnia 2010 Share Napisano 20 Kwietnia 2010 No faktycznie widać niedoklejone gąski. Jakim aparatem i przy jakich ustawieniach robiłeś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 20 Kwietnia 2010 Share Napisano 20 Kwietnia 2010 A lufa zatkana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 20 Kwietnia 2010 Share Napisano 20 Kwietnia 2010 Oj czepiasz się. Wyobraź sobie ,że jest w ruchu i zatkali przed dostaniem się kurzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 20 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam. Aparat to Samsung S830, a ustawienia auto. Co do lufy - rzeczywiście jest zatkana. Próbowałem igłą nagrzaną zrobić dziurkę, ale ręce tak mi się trzęsą że nie sposób było trafić.:( A póki co nie posiadam na warsztacie żadnych wiertełek, więc Pz.III na razie pozostanie bez nawierconej lufy, ale jak tylko mój warsztat rozszerzy się o wiertełka to minus zostanie naprawiony. Gąski aż tak źle w rzeczywistości nie wyglądają, jednak no nie mam co zwalać na to że to wina zdjęć, po prostu błąd zrobiłem. A że na błędach człowiek się uczy... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi