kamil83 Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Witam! Wreszci ukończony modelik. Model złożony z zestawu: Academy i Italeri. Pojazd wzbogacony blaszkami Edka, fotelami kubełkowymi i kołami Armo. Mój pierwszy model polskiego humvee. Warsztat tutaj: viewtopic.php?t=22552 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Owszem są błędy, ale wygląda i tak bardzo przyjemnie. Szczególnie wyszedł dobrze na tych ostatnich zdjęciach. Makro jednak psuje cały efekt, znacznie lepiej wyglądają fotki całego pojazdu :git: Dodam tylko, że Twój pierwszy polski Humvee wyszedł lepiej od mojego początkowego. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Sporo tam tej Coca-Coli. Wiem, że to model zaopatrzeniowy, ale chyba nie sklepów spożywczych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 30 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2010 Zaopatruje chłopaków na poligonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi