Timi Napisano 27 Kwietnia 2006 Share Napisano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Pozwole pokazać tutaj model który aktualnie robie. Brałem udział na PWM w projekcie grupowym, ale jak wiadomo PWM padało to wątek kontunuuje tutaj model to Tamiyja 1:48 plus blaszka Parta plus karta telefoniczna, opakowanie po margarynie, puszka po pi.. coca-coli :P plus jeszcze pare innych rzeczy http://img215.imageshack.us/img215/7762/dsc048906oq.jpg http://img348.imageshack.us/img348/4219/dsc048932yl.jpg Pare pierdół z wnętrza. Czarna skrzynka to będzie radio http://img218.imageshack.us/img218/3045/dsc049105im.jpg w tej chwili model ma połozony podkład a jutro chyba zaczne kombinować z preshadingiem jeszcze jedno mi się zapodziało:p Edytowane 11 Maja 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinL Napisano 28 Kwietnia 2006 Share Napisano 28 Kwietnia 2006 Widze Timi, że walczysz dzielnie ze swoim Spitem i efekt coraz lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 28 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2006 uwierz że walcze od wrzewśnie mi się to wlecze, zwracając uwage że dość sporo czasu spędzam nad tym modelem. Z 3 miechy albo dłużej dłubałem wręgi, a potem to kilka nocek i kabina gotowa była dzisiaj zrobiłem preschading jutro wrzuce zdjęcia jak to wygląda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 29 Kwietnia 2006 Share Napisano 29 Kwietnia 2006 No ja to już widziałem, ale forum podobno uda się podnieść jak nie to robimy nowy projekt grupowy "THUNDERBOLT" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2006 hej M nie kuś. po Spicie mają być Meserschmity forum możliwe że się dziwignie tutaj narazie twra projekt : http://www.modelistowanie.fora.pl/viewtopic.php?t=33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 10 Maja 2006 Autor Share Napisano 10 Maja 2006 Zacząłęm to będe kotynułował Kamo jest już położone, jutro może pojade na modelarnie to cykne foty i wrzuce pozdrawiam aha zjeb.. Maturę z biologii koło 60-80% z podstawy i tyle samo z rozszerzonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 11 Maja 2006 Share Napisano 11 Maja 2006 Kurcze fajnie to wsystko wychodzi. Tskie dodawanie elementów od podstaw to jest to Będe kibicował P.S No u mnie matura za rok o zgrozo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 11 Maja 2006 Share Napisano 11 Maja 2006 Timi, wstawiłeś za duże fotki. Rozsadzają stronę. Mają po 933 pikseli szerokości. Zmień te duze na 700 na 525 pikseli. Póki co pobcinałem im img zeby zostały same linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 11 Maja 2006 Share Napisano 11 Maja 2006 no samolocik zaczyna nabierac wygladu podoba mi sie czekam do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 15 Maja 2006 Autor Share Napisano 15 Maja 2006 Kamo położone, kalki się lepią, więcej koło środy czwartku, bo teraz szykuje prezentacje na ustny polski:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 16 Maja 2006 Share Napisano 16 Maja 2006 no ladnie ladnie pwodzenia na polskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 19 Maja 2006 Autor Share Napisano 19 Maja 2006 U mnie to wszystko tak wygląda: a tak u nas na modeli wygląda Spitafaeromania:] aha kolejny egzamin zaliczony tym razem ustny polski na 20 na 20 pkt:D:D ale temat idealn : "Polscy piloci w służbie Aliantów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 20 Maja 2006 Share Napisano 20 Maja 2006 No to ladnie 20/20 bedziesz go jakos eksploatowal ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 20 Maja 2006 Autor Share Napisano 20 Maja 2006 Spit będzie stał na dioramce, dzisiaj moze wrzuce zdjęcia tego co zacząłem robić, zobacze jak długo zajmie mi szlifowanie kalke i wasch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 20 Maja 2006 Share Napisano 20 Maja 2006 Bardzo ładny modelik Timi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Maja 2006 Share Napisano 21 Maja 2006 Co prawda nie sklejam samolotów, ale na ładne modele zawsze lubię polukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 28 Maja 2006 Autor Share Napisano 28 Maja 2006 koniec zapraszam do oglądania i komentowania viewtopic.php?t=702&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi