Czerniawa Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Witam, poszukuje schematu instalacji przewodów ciśnieniowych do trucków. Jeśli ktos wie gdzie znajdę albo mógłby dać linka byłbym wdzięczny ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Kiedyś widziałem miałem link poszukaj w wątkach warsztatowych tam ktoś dawał link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 poszukuje schematu instalacji przewodów ciśnieniowych do trucków. Prosisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 5 Września 2008 Autor Share Napisano 5 Września 2008 Dzięki. O to mi właśnie chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi