Skocz do zawartości

TPz1 Fuchs w wersji humanitarnej ;) (Revell 1/72)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Ogłaszam wszem i wobec, udało mi się dobrnąć do końca zmagań których przebieg możecie zobaczyć TUTAJ

Wszelkie uwagi mile widziane, od razu zaznaczam, że podstawka była wyciągnięta spod śmigłowca i docelowo będzie zastąpiona innym, acz podobnym krajobrazem

g0dy1.jpg

g1dh1.th.jpgg2hq4.th.jpgg3ns3.th.jpg

g5xk2.th.jpgg4mr6.th.jpgg6zw7.th.jpg

g7az9.th.jpgg8ew2.th.jpgg9bq6.th.jpg

Pozdrawiam

Napisano

Ja jako zwolennik współczesnego wojska powiem tylko tyle

Fajnie wyszedł ci ten model

Napisano

Wielkie dzięki za te komentarze, pierwszy raz robiłem coś w barwach ONZ i powiem Wam, że z efektu jestem zadowolony.

Może jednak nasunęły się jakieś uwagi?

Pozdrawiam

Napisano

W sieci znalazłem zdjęcie tego pojazdu, który byl transportowany Elefantem (Revell go robi), również w kolorze UN, może się skusisz? ;)

Sam się zastanawiam nad tą opcją w 1/35.

Napisano

Swietny model,pieknie wykonany,bardzo realistyczny.Opony bym troszke zmatowil,wygladaja za swiezo,lecz moze to byc wina zdjecia.Tak trzymac!

Napisano

Po kolei:

Opony są maźnięte nierozcieńczanym lakierem matowym Pactry, a co za tym idzie, są głęboko matowe i lekko szare.

Stronka mi się nie otwiera, ale po przegrzebaniu tamtego portalu znalazłem Fauna w malowaniu europejskim i oznaczeniami KFORu, tylko, że z Luchsem na lawecie. Robo pewny jesteś, że Faun kosztuje 60 zeta? Fuchsa nabyłem BARDZO okazjonalnie

Kółko ratunkowe właśnie gdzieś wcięło na czas zdjęć, jakie miało ku temu powody - nie wiem. Na szczęście już leży na swoim miejscu .

Jeszcze raz dzięki za opinie