Jump to content

Gregor szc

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

  1. Mam dostęp do transmisji ale ostatnią przespałem niestety. No, to chyba Sebastiana mamy z głowy. Życie.
  2. Witam wszystkich. Powiem Wam że jak polsat olał transmisje wyścigów to ciężko mi zapamiętać że są wyścigi. Pozatym zaczyna się sezon militarny i brakuje doby aby to wszystko ogarnąć. Na miarę możliwości i mojej pamięci będę się starał być tutaj z wami. Moje typy na wyścig (szkoda że nie widziałem kwalifikacji :( ale trudno: 1.N.Rosberg Mercedes 2. L.Hamilton Mercedes 3.S.Vettel Ferrari Ryzykowne typowanie ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam załogę MODELWORK
  3. przy następnej okazji spawów postaram się "rozwałkować" masę bardzo cieniutko. Efekt powinien być dużo lepszy.
  4. I kolejne fotki z postępu prac nad kotkiem. Jeżeli chodzi o spawy to są to moje pierwsze w życiu i wiem że wyszły trochę za toporne.
  5. Masz rację Krzysztof. Troszkę tam zakantowało....może jakby jedno ogniwo było więcej było by lepiej. Być może za bardzo na styk. W drugim modelu będzie lepiej. Dziękuję za uwagi i zdjęcia
  6. Powiem szczerze, że moja cierpliwość została wystawiona na dużą próbę ;)
  7. Jedna strona gotowa, niestety nie można sugerować się instrukcją odnośnie składania poszczególnych segmentów gąsienic. Możemy tylko złożyć od razu dwa(cztery) najdłuższe elementy. Wygląda to tak: górny pas 33 ogniwa x2 dolny pas podają 26.Ja dałem 30 oczywiście x2 plus mały pasek z pięciu ogniw. Koło napędowe i napinające z ogniw pojedynczych.
  8. Dłuuuuuugo to wszystko trwa....wiem o tym ale zapewniam że prace w żółwim tempie ale idą do przodu. Gąski czekają na wrzucenie na koła.
  9. Dzięki za podpowiedzi. Moja koncepcja: złożyć wszystkie proste odcinki, długie, krótkie, a to co ma się "zawinąć" na kołach kleić pojedynczo. Może to jest jakieś wyjście?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.