ryszardb Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Jeszcze jeden kliper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 28 Listopada 2009 Super Moderator Share Napisano 28 Listopada 2009 No fajna jest ta twoja flota żaglowców Naprawdę, robią wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek_K Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Świetna robota, bardzo podoba mi się Twoje wykonanie i sam Cutty Sark oczywiście. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 podoba mi się Twoje wykonanie i sam Cutty Sark oczywiście zgadzam się z przedmówcą w 100% Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudypiotrek7 Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 Ryszard zdominowałeś rynek żaglowców na tym forum... chylę czoło przed sztuką i jej twórcami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 Kolejny świetny żaglowiec w Twoim wykonaniu Jedyne do czego mogę się przyczepić to za mała ilość zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Witam, Gratuluję pięknie wykonanego żaglowca Albo już ślepnę od tych motorków w 1/72, albo w ogóle nie widzę wyblinek na wantach i padunach... Edit - OK już widzę - trochę je żagle przysłoniły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmietek Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Witam Muszę się pochwalić iż też złożyłem ten statek, może nie aż tak perfekcyjnie jak ryszardb ale mi się bardzo podoba efekt końcowy, poza tym to mój pierwszy sklejony statek Malowania zrobiłem trochę po swojemu, jest inaczej niż w oryginale ale stateczek będzie u mnie stał i to mi ma się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryszardb Napisano 25 Września 2010 Autor Share Napisano 25 Września 2010 Bardzo ładnie wykonany modelik. A swoje okręciki tez robię dla siebie i też robię często po swojemu. Ten mój robiłem parę lat temu w dość dużym tempie w prezencie dla kolegi . Gratuluję udanego modelu, tryśnij go teraz warniszem ( w spreyu można dostać w sklepach dla plastyków) nie będzie tak trzymał kurzu. Też mi tak kiedyś poradzili i daje to efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmietek Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Dzięki za pochwałę, nie myślałem że będzie Ci się podobał i dziękuję za poradę bo faktycznie widać już pomału kurz, na pewno jak najszybciej to poszukam, kupię i trysnę sprayem Myślę też żeby mi ktoś zrobił do niego jakieś akwarium w które włożę stateczek żeby w ogóle się nie kurzył plus będzie mniej podatny na uszkodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi