jokerr Napisano 23 Grudnia 2006 Share Napisano 23 Grudnia 2006 Witam Kupilem niedawno Mausa (Dragon) i zastanawiam sie,jak go zrobic? Malowanie z Kubinki mi sie kompletnie nie podoba wiec mam zamiar zaszalec z fantazja:) Pytanie tylko ,czy wyjsc w przyszłosc powojenna,czy cofnac sie powiedzmy do lat '42-'43? Widzialem juz kilka myszy s-f,ale nadal nie znalazlem wlasciwego. Moze macie jakies sugestie albo rady? pozdrawiam Jokerr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schmmitt Napisano 23 Grudnia 2006 Share Napisano 23 Grudnia 2006 Ja gdybym chciał zrobić jakieś ciekawe malowanie to bym zrobił takie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 23 Grudnia 2006 Share Napisano 23 Grudnia 2006 WitamKupilem niedawno Mausa (Dragon) i zastanawiam sie,jak go zrobic? Malowanie z Kubinki mi sie kompletnie nie podoba wiec mam zamiar zaszalec z fantazja:) Pytanie tylko ,czy wyjsc w przyszłosc powojenna,czy cofnac sie powiedzmy do lat '42-'43? Widzialem juz kilka myszy s-f,ale nadal nie znalazlem wlasciwego. Moze macie jakies sugestie albo rady? pozdrawiam Jokerr Pogadaj z Pattersonem on robił mysz s-f! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokerr Napisano 23 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2006 Widzialem Mausa Patersona,jest za......isty,ale ja chce zrobic jakos inaczej... Z jednej strony moze byc panzergrau + kamo zimowe,a druga wersja,to np. powojenne barwy UW + pancerz reaktywny:) pozdr Jokerr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 23 Grudnia 2006 Share Napisano 23 Grudnia 2006 A może zdobyczny amerykańki, z myszką Miki na wieży lub bardziej wojskowe z Minie i załóżmy jak by była dio, to walczący z ruskimi ,bo np. Patton nie wyhamował na granicy z ZSRR i nie uległ wypadkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokerr Napisano 23 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2006 No jest to jakis plan:) Rownie dobrze ,moze byc ruski walczacy z amerykanskimi:) Kusi mnie ta wizja z reaktywnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 Ot jaki fajne myszki znalazłem http://www.missing-lynx.com/gallery/german/e100_bkeaney.html http://www.missing-lynx.com/gallery/german/jbe100.htm http://www.missing-lynx.com/gallery/german/e100_wilder/e100_wilder.htm http://www.missing-lynx.com/gallery/german/e100_kangminsuk.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 Fajnie, ale to nie są Mausy Sądze, że najrozsądniejsza będzie "ośmiorniczka" na zielonej bazie, ew. minia z niestarannie nałożonymi pozostałymi barwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 albo zrób w Panzergrau i dorzuć dioramkę z testów poligonowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 ...i tak byłby w Dunkelgelb. Panzergrau po '43 nie uświadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 wiem przecież ale ma to być projekt s-f może wartoby zrobić cuś takiego? W zasadzie pomysł narodził się nie u mnie, ale kiedyś widziałem model E-100 na podstawce z poligonem. Tyle że model był czyściuteńki i w trójkolorowym kamuflażu. Ktoś z oglądających powiedział wtedy, że gdyby był w panzergrau, to fajnie by wyglądał i zdecydowanie bardziej przypominałby prototyp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kmiecik Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 panzergrau w 1943 została przekazana Reichsbahn-ie do malowania wagonów... raczej w armii nie do znalezienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokerr Napisano 28 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2006 To bedzie kompletna fikcja wiec odniesienie barw do lat nie ma zadnego znaczenia:) Na razie "przekopuje" siec,moze trafie na cos ciekawego. I caly czas czekam na Wasze ciekawe pomysły jokerr Fajne malowanie ma ten pierwszy E-100 pokazany przez wolvi'ego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 29 Grudnia 2006 Share Napisano 29 Grudnia 2006 A co sądzisz o ozdobieniu wozu czymś w stylu paszczy rekina albo np. oczu (takich hmm nie wiem jak jak je nazwać, złowieszczych)po obu stronach wieży? Myślę o czymś na wzór Pershingów z Korei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokerr Napisano 30 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2006 Ha, o tym nie pomyslalem Normalnie,Panie,ześ mi teraz pomysła podał,ze hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 30 Grudnia 2006 Share Napisano 30 Grudnia 2006 albo pomalować go w mikołaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokerr Napisano 31 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2006 A na wielkanoc w jajeczka i zajaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi