Wojtek_K Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Zaczynam kolejny model, tym razem w ramach "czyszczenia magazynu" . Model w założeniu testowy- nie będe skupiał się zbytnio na kwestiach merytorycznych, a bardziej na treningu malowania. Pojazd będzie wykonany w barwach armii radzieckiej. Kilka szybkich zdjęć: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Bardzo wdzięczna jest ta "świnia" -dobrze się robi. Najsłabszy element to chyba te nieszczęśliwe gumowe opony. Powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Czarnocki Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Mam ten modelik sklejony. Dokup do niego blaszki, warto. Co do kół to faktycznie te zestawowe są do bani. Ale lepszych nie ma no chyba, że żywiczne Armo ale to raczej do polskiego "berdka". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek_K Posted December 2, 2009 Author Share Posted December 2, 2009 Wiem, że warto by było dokupić blaszki, ale z założenia modelik niskobudżetowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek_K Posted December 22, 2009 Author Share Posted December 22, 2009 Jutro dokleję resztę elementów i model gotowy do malowania. Na modelu widać pozostałości po farbie- sprawdzałem gdzie jeszcze są dziury w kadłubie. Oto zdjęcia z postępu prac: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek_K Posted January 14, 2010 Author Share Posted January 14, 2010 Doszło kilka szczegółów: Pozostało jeszcze kilka części do doklejenia i podkład. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts