Wojtek_K Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 Zaczynam kolejny model, tym razem w ramach "czyszczenia magazynu" . Model w założeniu testowy- nie będe skupiał się zbytnio na kwestiach merytorycznych, a bardziej na treningu malowania. Pojazd będzie wykonany w barwach armii radzieckiej. Kilka szybkich zdjęć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 Bardzo wdzięczna jest ta "świnia" -dobrze się robi. Najsłabszy element to chyba te nieszczęśliwe gumowe opony. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 Mam ten modelik sklejony. Dokup do niego blaszki, warto. Co do kół to faktycznie te zestawowe są do bani. Ale lepszych nie ma no chyba, że żywiczne Armo ale to raczej do polskiego "berdka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek_K Napisano 2 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2009 Wiem, że warto by było dokupić blaszki, ale z założenia modelik niskobudżetowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek_K Napisano 22 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2009 Jutro dokleję resztę elementów i model gotowy do malowania. Na modelu widać pozostałości po farbie- sprawdzałem gdzie jeszcze są dziury w kadłubie. Oto zdjęcia z postępu prac: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek_K Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2010 Doszło kilka szczegółów: Pozostało jeszcze kilka części do doklejenia i podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi