spartak89 Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 (edytowane) Jako pierwszy z mojej kolekcji zaprezentuje wam złożonego juz dośc dawno model Storch'a. Skala 1/72 firma Heller Edytowane 4 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 skala? producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spartak89 Napisano 1 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2009 Skala 1/72.... firma jak dobrze kojarze to Heller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volsebix Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 Fajny model , pieknego samolotu. Jak na moje lekko zbyt czysty . WYszedl teraz Storch w 1:35 . Tak , tak w 1:35 chyba pokusze sie o diorke z jakims czolgiem etc. Pzdr Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 Kalki się wyraźnie odcinają. Jakbyś dał lepsze zdjęcia (ze zbliżeniami), to może byłoby więcej ocen... Jak na moje oko, to plamy zielonego są jakieś takie 'plastelinowate'. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 Patrzę na model i nie wierzę, ktoś zrobił fotki mojego boćka.;) Bardzo ładnie, starannie, napisz jak zrobiłeś malowanie owiewki? Ja bawiłem się w malowanie, wycinanie i klejenie kalkomanii. Jeśli pozwolisz na wstawienie fotki w Twój temat, to zobaczysz że patrzysz na brata bliźniaka:) Pozdrowionka Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twombly Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 fajny jak zrobiłeś takie kamo maskowanie czy z wolnej ręki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spartak89 Napisano 2 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2009 caly model malowany byl pędzelkiem.... a owiefka igiełka. niema problemu jarek38 wstaw ta fotke.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 Dzięki, a to bliźniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spartak89 Napisano 2 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2009 ładny... co tu duzo pisac poprostu kopia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 3 Grudnia 2009 Share Napisano 3 Grudnia 2009 Co się stało z fotkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi