tornado Napisano 6 Stycznia 2007 Share Napisano 6 Stycznia 2007 Masz zamiar wyknać pełne oświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 6 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2007 pełne raczej nie ale doloze kilka diod bo jeszcze nie jest tak jak mialo byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 6 Stycznia 2007 Share Napisano 6 Stycznia 2007 No to czekamy na następne diody Tylko, że przy takim oświetleniu wnętrza kabiny przydałoby się zroić tapicerkę i jakieś gadżety, co ty na to???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 6 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2007 z tapicerka to juz chyba nie da rady za bardzo ale jakies gadzety to chetnie tylko nie wiem jakie i jak je zdorbic moze macie jakies linki albo mozecie tak z rękawa sypnac kilkoma radami (np proporczyki ) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Stycznia 2007 Share Napisano 6 Stycznia 2007 Wykonać samemu jakieś gadżety to nie problem, wchodzisz w google,wyszukujesz prporczyki, mapy itp, zapisujesz i pomniejszasz fotki a nastepnie drukujesz je i wycinasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 19 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2007 siema po długiej przerwie chociaż kabine udało mi sie dokonczyc diody wyglądają lepiej bo dodalem jedną u gory, a druga na dole tylko one są migajace i żeby to pokazac to musialbym chyba film nagrać bo na zdjeciach nie widac tego. Postaram sie dzis jeszcze dac zdjecia ze zrobionymi detalami przy kabinie pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Stycznia 2007 Share Napisano 19 Stycznia 2007 No jestem pełen podziwu! Gratulację... Model na prawdę ładny Czy mógłbyś zapodać swój sposób na elektrykę w modelu? Tzn jakie przewody, zasilanie, złączki (lub lutowanie) i mniej więcej koszt takiego "apgrejda". Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 19 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2007 dzieki za odpowiedz co do ceny to nie wiem bo diody kable juz mialem, ale tak na oko sadze ze w 20zł to by się zamknelo a co do schematow to nie mam zadnych poprostu łaczylem diody + z + - z - musze jeszcze jakos umocowac baterie dołaczyc wlacznik ale to caly schemat pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Stycznia 2007 Share Napisano 19 Stycznia 2007 dzieki za odpowiedz co do ceny to nie wiem bo diody kable juz mialem, ale tak na oko sadze ze w 20zł to by się zamknelo a co do schematow to nie mam zadnych poprostu łaczylem diody + z + - z - musze jeszcze jakos umocowac baterie dołaczyc wlacznik ale to caly schemat pozdro No proszę, żadnego wypasu a efekt taki ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 20 Stycznia 2007 Share Napisano 20 Stycznia 2007 Dla mnie bomba. Szczególnie przy dziennym świetle zestawienie kolorów wygląda super. Więcej takich modeli prosimy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 20 Stycznia 2007 Share Napisano 20 Stycznia 2007 ,a, pytanko.czym malowałes aero czy sprey??Bo to wygląda na sprey/ dajszesz lakier?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 20 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2007 dzieki za opinie model malowalem spreyem, bo aerograf to jeszcze nie dla mnie zabawka ale moze kiedys pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 20 Stycznia 2007 Share Napisano 20 Stycznia 2007 ,a, pytanko.czym malowałes aero czy sprey??Bo to wygląda na sprey/ dajszesz lakier?? Ludzie, czy wy czytacie w ogóle posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 20 Stycznia 2007 Share Napisano 20 Stycznia 2007 Ludzie, czy wy czytacie w ogóle posty Mam wrażenie że nie, inaczej nie zadawaliby pytań na które są juz odpowiedzi. Tak samo gdyby przeglądali tematy w dziale "Jak to zrobić i pokazać" to też nie zadawaliby pytań w stylu co i jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 20 Stycznia 2007 Share Napisano 20 Stycznia 2007 Jejku jestem początkującym modelarzem więc czasem nie zrozumiem czegos np. malowalem spesem-19 to jest dla mnie nie zrozumiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 20 Stycznia 2007 Share Napisano 20 Stycznia 2007 Bardzo ładny MAN-iek kolego Lewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 Ładnie zrobiłeś kabine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi