fulcrum_29 Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Witam Zestaw to Zvezda 1:72 + kalki Begemot Model sklejał się dość przyjemnie,śladowe ilości szpachli,elementy ładnie spasowane. Opinie mile widziane Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Piękny Strasznie mi się podoba ten samolot.Chciałbym takiego w 1:48 ale jest tylko potworny zestaw Lindberga i dziko drogi Collect Aire :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Poprawnie, ładnie pomalowane owiewki i uszczelki do nich. Czy w kabinach jest coś więcej niż dał producent? Chcialbym go kiedyś zobaczyć (1:1) na żywca w locie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Ładnie wykonany model. Jedynie łosz nie podoba mi się. Być może, że to wina zdjęć, ale mam wrażenie, że jest zbyt nierówny. Choć może w przypadku brudu trochę śmiesznie to brzmi . Ogólnie odbieram ten modelik, jak najbardziej pozytywnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2009 Witam W kabinach musiałem dołożyć od Siebie , bo były troche uproszczone,a łosz w rzeczywistości wygląda ok,ale zobacze co da się zrobić żeby na zdjęciach też wyglądał dobrze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 W kabinach musiałem dołożyć od Siebie , bo były troche uproszczone Ale po ich zamknięciu i tak niewiele widać Czego się nie robi dla uspokojenia modelarskiego sumienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 22 Grudnia 2009 Share Napisano 22 Grudnia 2009 witam, bardzo przyzwoicie zrobiony model zdradź proszę technikę malowania owiewek (oczywiście chodzi mi o uszczelki), pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 22 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2009 Witam Uszczelki... wszystko z pomocą taśmy,nie było łatwo ale jakoś poszło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:AeroKing:. Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Ladny! Też teraz sklejam MiG-31 ale Revella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi