vader9 Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Witam kolegów modelarzy. Chciałem pokazać model TOPRa, który został dziś ukończony. pozdrawiam i życzę wesołych rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Jednak da się "coś tam" z tego gniota wycisnąć jak widać. Nowiutki, czyściutki, ładniutki. Gratuluję, nie tyle efektów, bo to niejako konsekwecje, ale samozaparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vader9 Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2009 No cóż model jaki jest każdy widzi - szalu nie ma - marzy mi się żeby Italeri wypuściło W-3 to by było fajnie. Ale jednak z drugiej strony model AJ daje duże pole do popisu, w zasadzie do wziecia jest tylko kadłub no i koła z łopatami powiem dyplomatycznie - dobrze że jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zepot Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Jestem w szoku że z tego zestawu udało się Tobie zrobić taki fajny modelik.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Myślę, że nowy właściciel będzie zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi