Marek Michalski Napisano 16 Stycznia 2010 Napisano 16 Stycznia 2010 No i tu Łukaszu Ci się udało. Modelik pychota .Po raz pierwszy widzę piękne udane(no możne po raz trzeci)ślady eksploatacji.Pięknie zrobione z umiarem.Takie uwielbiam. Tak trzymaj i się nie przejmuj. Rumcajs Cytuj
Ł.Sosnowski Napisano 17 Stycznia 2010 Autor Napisano 17 Stycznia 2010 No i tu Łukaszu Ci się udało. Modelik pychota .Po raz pierwszy widzę piękne udane(no możne po raz trzeci)ślady eksploatacji.Pięknie zrobione z umiarem.Takie uwielbiam. Tak trzymaj i się nie przejmuj. Rumcajs Dziękuję Cytuj
kamil83 Napisano 22 Marca 2010 Napisano 22 Marca 2010 Świetny model, jak dla mnie bomba. Chyba sobie też skleję takie cudo Cytuj
kornik_69 Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 Moim, skromnym zdaniem Twój T-55 wygląda świetnie. Mimo, że lubię czołgi po konkretnych przejściach, to Twoje wyważone ślady eksploatacji bardzo mi się podobają. Uważam, że wygląda to całkiem realistycznie. Przebarwienia sprawiają miłe wrażenie, a w połączeniu z odbiciami, dają ładny efekt stali. Jedyne czego mi w tym modelu brakuje to jakiegoś fajnego fotomontażu na piachu Motyla Noga! Znowu mi się ślina zbiera na T-55 Cytuj
Ł.Sosnowski Napisano 23 Marca 2010 Autor Napisano 23 Marca 2010 Dzięki za opinie po co robisz dwa takie same modele javascript:emoticon(':?:') Kuba, możesz jaśniej? Bo nie bardzo wiem o jakie modele ci chodzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi