Marek Michalski Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 No i tu Łukaszu Ci się udało. Modelik pychota .Po raz pierwszy widzę piękne udane(no możne po raz trzeci)ślady eksploatacji.Pięknie zrobione z umiarem.Takie uwielbiam. Tak trzymaj i się nie przejmuj. Rumcajs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 17 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2010 No i tu Łukaszu Ci się udało. Modelik pychota .Po raz pierwszy widzę piękne udane(no możne po raz trzeci)ślady eksploatacji.Pięknie zrobione z umiarem.Takie uwielbiam. Tak trzymaj i się nie przejmuj. Rumcajs Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Świetny model, jak dla mnie bomba. Chyba sobie też skleję takie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 Moim, skromnym zdaniem Twój T-55 wygląda świetnie. Mimo, że lubię czołgi po konkretnych przejściach, to Twoje wyważone ślady eksploatacji bardzo mi się podobają. Uważam, że wygląda to całkiem realistycznie. Przebarwienia sprawiają miłe wrażenie, a w połączeniu z odbiciami, dają ładny efekt stali. Jedyne czego mi w tym modelu brakuje to jakiegoś fajnego fotomontażu na piachu Motyla Noga! Znowu mi się ślina zbiera na T-55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 23 Marca 2010 Autor Share Napisano 23 Marca 2010 Dzięki za opinie po co robisz dwa takie same modele javascript:emoticon(':?:') Kuba, możesz jaśniej? Bo nie bardzo wiem o jakie modele ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi