Focus Napisano 2 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2016 Nie miałeś problemów z spasowaniem wlotu powietrza z resztą kadłuba? Nie miałem ale trzeba trochę na to zwrócić uwagę. Pasuje dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 2 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2016 w końcu jakieś postęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 3 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 3 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 4 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 5 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Dorobiłem podstawkę pod element, taka waloryzacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Jeszcze brudzenie i inne zabiegi kosmetycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Wymieniłem rurki pitota na metalowe z stalowej rurki otworek widać na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 7 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi