Maciej56 Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 ukończony przed miesiącem T-34 wersja zimowa jednostka z brygady LEMBITU zima 1945 i model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to że zapasowe "gąski" są źle dobrane. Ma być ich cały pas a nie pojedyncze ogniwa te same jeszcze... To jedyny na razie minus. A tak w ogóle to uwielbiam jak ktoś robi model i jeszcze pokazuje jego oryginalne zdjęcie duży "+" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 Ja tu widzę więcej minusów. Brak nawiercenia lufy w km-ie, a jeśli nawiercony, to farba go zalała. Czołgi na zimę były malowane wapnem, u Ciebie wygląda jakby pomazali farbą... i to na dodatek błyszczącą (widać to szczególnie na dużych, płaskich powierzchniach). No i błotko na kołach trochę rdzawe wyszło, ale może to tylko wina zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Doklej gąsienice do kół bo sobie lewitują nad nimi pod błotnikiem... Kamo zimowe jeszcze do przećwiczenia ale jakieś super tragiczne nie jest-widziałem gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi