Zajcu Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 Witam, Na początek Wesołych Świąt Życzę Wszystkim A teraz do rzeczy. Jak to Święta się dostało modelik - ale. Zawsze jest ale... Osobiście moja kariera modelarska zaczęła się od czołgów i tak to szło, a raczej jechało... i jechało potem przerzuciłem się na figurki Warhammera, które miłuje ale nastał dzień w którym dostałem samolot. Ciesze się z niego bo nawet darzę ten samolot dobrą opinią bo dużo się nim latało w grach. Ale od strony modelarskiej nigdy nie sklejałem samolotu i nie wiem gdzie mogę dorobić detalem jak go pomalować jakich technik użyć, więc chciałbym was prosić o wszelkie pomoce naukowe na temat tego samolotu. Jakieś ciekawe zdjęcia detali, które mógłbym samodzielnie dorobić i jakieś ciekawe, ale zarazem proste malowanie. Tego ów samolotu. A więc pomożecie ?? Poniżej zamieszczam mini in box. (na dodatek akumulatorki padły w aparacie ) Pozdrawiam Zajcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 (edytowane) Parę fotek [usunięte przez moda] i na życzenie moda ponownie zamieszczony. http://rapidshare.com/files/272642996/Euorofighter_Typhoon_Lotnictwo_w_detalach_numer_1-2009.pdf Zwykłe malowanie Revella, nie jest chyba skomplikowane ? Edytowane 30 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcu Napisano 27 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2009 Miło że chcesz pomóc zdjęciami ale This file can only be downloaded by becoming a Premium member Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 erkamo, umieszczanie linków do publikacji bez praw do dystrybucji jest nielegalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 To chyba małe nieporozumienie. Publikacja ta została przygotowana przez jednego z kolegów na nPWM i przeznaczona, przez niego do dowolnego ściągania. Zamieściłem bezpośredni link do publikacji, bo nie chciałem wprowadzać elementu...konkurencyjności obu forów. Być może TO był właśnie błąd . Moim zdaniem mój link nie był nielegalny (wiem, że na rapidshare roi się od nielegalnych skanów, ale ten link nim nie jest), ale nie zamierzam się wgłębiać w te zagadnienia i akceptuję decyzję administratora. Kto chce, może ściągnąć sobie legalnie i za friko, ładną publikację o Eurofighterze, posługując się oryginalnym linkiem na nPWM . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 A to przepraszam. Przyznaję, nie sprawdziłem tego linka. Widząc w linku nazwę rapidshare przyjąłem, że to właśnie coś takiego. Tym bardziej, że ostatnio mieliśmy na forum kilka takich przypadków. Warto przy podawaniu takiego linka poinformować o jego legalności. Jeśli możesz wstawić jeszcze raz, to będę wdzięczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Jeśli kolega Zajcu wyrazi zainteresowanie, to mogę mu przesłać tę publikację emailem. Rapidshare bywa, dla niezarejestrowanych, czasami kapryśny (słynny komunikat "This file can only be downloaded by becoming a Premium member") i trzeba wykazać się cierpliwością i upierdliwością w downloadzie za "bóg zapłać". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Wrzuć linka z informacją, że jest dostępne do ściągnięcia po odczekaniu jakiegoś tam czasu (po wybraniu opcji free). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rasheed Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Nie to żebym wywierał na Tobie jakąkolwiek presję Zajcu ale... ZRÓB BRYTYJCZYKA, ZRÓB BRYTYJCZYKA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcu Napisano 28 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2009 na razie skleiłem tylko fotele i na razie stoi bo muszę się wybrać do sklepu po farbę a,zdjęcia zawsze mi się przydadzą tak więc wysłać swój email na PW czy dasz link jeszcze raz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Jak to zwykle bywa, właśnie teraz nPWM nie działa (przynajmniej u mnie wyskakuje sql error) , tak więc nie mogę skopiować linka. Po różne walkaroundy warto zajrzeć np. na primeportal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcu Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2009 A więc tak... Zdjęcia dam za chwile ale wpadłem na pewien pomysł Jestem na posiadaniu nieskończonej dioramki o wymiarach około 40 x 40 lub więcej mam też helikopter cobra Tamii w tej samej skali 1/72 który został zdeptany przez mojego starszego brata - przez przypadek, cóż zdarza się Więc tak dioramkę mam rozwaloną cobre mam i ten samolot który chyba niezbyt mi idze ponieważ ja czołgowy jestem tak więc co Wy na to aby przedstawić Cobre i Typhona rozwalonych gdzies na ziemi wrytych czy coś ?? Za chwile dam zdj tego wszystkiego. EDIT: dioramka posiada nawet worki z piaskiem bo miała to być baza na pustyni. Tylko teraz Specjaliści czy da sie to jakos połączyć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 Dla tych, którzy czytają głównie, ostatnie posty. http://rapidshare.com/files/272642996/Euorofighter_Typhoon_Lotnictwo_w_detalach_numer_1-2009.pdf Czasami trzeba spróbować kilka razy, albo o innej porze aby download darmowy (free user) zadziałał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi