Kuba115 Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 Witam jako,że są Święta i czas prezentów zostałem obdarowany naczepą dumper trailer.Chciałbym w niej zrobić okablowanie ramy i związku z tym mam prośbę jeśli ktoś z was ma dostęp lub fotki ramy tej naczepy bardzo proszę o ich zamieszczenie. Z góry dzięki i zdrowych wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku,który przyniesie wiele ciekawych model oraz pieniążków na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Kolego, jak wytrzymasz do sylwestra to fotki dostaniesz. Jadę w trasę na cale 3 dni właśnie z wywrotką. Może nie tylu half pipe, ale wywrotką i obiecują porobić fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 25 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2009 Wielkie dzięki będzie to moja pierwsza naczepa bo dotąd były same konie a, że mam już troszkę doświadczenia i model jest dość dokładny to szkoda by nie dodać tego jak by nie patrzeć podstawowego elementu.Jeszcze raz szczere dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 3 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2010 Truckerek93 Kolego masz może te zdjęcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Kurde miałem napisać. Nie pojechałem, dopadła mnie choroba i wolałem nie ryzykować wyjazdem. Sory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Kolego ja ci załatwie fotki od inter carsa ale nie ma jej teraz na placu.Sądzę, że za jakiś tydzień będę miał.Ale radził bym ci zobaczyć do walkaround bo tam była podkontenerówka a przecież okablowanie ramy to to samo.W wywrotce dochodzi tylko wąż(gruby) do siłownika od hydrauliki w koniu.Jak chcesz to fotki hydrauliki też moge skołować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 3 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2010 Kolego bardzo dobrze,że nie pojechałeś poco ryzykować cięższą horobą ,kolego sandi patrzyłem i widziałem,ale nigdy nie widziałem samej ramy w wywrotce więc nie wiem czym się one różnią tak czy siak za zdjęcia będę bardzo wdzięczny ramę już sklejiłem więc kablami trzeba się będzie zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Kuba jeśli dostałeś jakieś fotki od sandiego i masz je nadal podziel się nimi z nami. Też robię ten model i każda fotka się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi