Tomek Mroczkowski Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Pierwszy T-72A Zvezda 1:35 Made in Russian Wszystko wskazywało na to ze relacja będzie się ciąąąąąągnąć jak krówka z 1978 roku, ale nie u mnie takie numery. Chciałem go skończyć przed nowym rokiem aby go jakoś miło zakończyć. Model nie wiem jak wam (), ale mi się podoba. Model prosty, dodatki własnej roboty nowe okablowanie, lampy na wieży, dokupiona linka Eureki oraz piekielna lufa RB Model. Przejrzałem parę wątków z budową T-72A między innymi Ł. Sosnowskiego i 93mati Ogólnie to taka typowa zvezda/dragon, ani coś katastrofalnego ale też bez jakiś bajerów i fajerwerków. Zdjątka: A co w 2010 roku? Coś Polskiego I T-62 do uzupełnienia kolekcji Teciaków o czym więcej na mojej stronie www (nie będę reklamy robił ) Wszelkie pytania, piszcie tutaj. Wszelkie skargi, do sądu ... Pozdrawiam! I głosujcie na mnie Tak przy okazji to Szczęśliwgo Nowgo Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Model spoko tylko te ślady rdzy nie są dobre ;/ Ładnie zrobiłeś tą Zvezde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Coś mi z lufą nie gra, czegoś brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Przejrzałem parę wątków z budową T-72A między innymi (...) 93mati Cieszę się, że na coś się przydał owy wątek Na modelu najlepsze kurzenie, ale trochę rdza razi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Pierwszy Ja bym się tak nie cieszył... Za szybko. Spieszysz się z modelem. Niepotrzebnie. Zauważyłem, że pokrywasz całe modele różnymi masami... a to przypominającymi piasek, a to błoto. Nie jest to najlepszy sposób. Poza tym te rdzawe zacieki? odpryski? Właściwie nie wiem do czego to zakwalifikować. Mogłeś dać sobie z tym spokój albo próbować jak zrobił to Łukasz na swoim T55. Są to moje opinie, z którymi zgadzać się nie musisz. Nie jest to najgorszy z Twoich modeli co oczywiście cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi