Focus Napisano 15 Sierpnia Autor Share Napisano 15 Sierpnia (edytowane) Edytowane 15 Sierpnia przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 15 Sierpnia Share Napisano 15 Sierpnia Wg mnie wash robisz zbyt agresywny. Powinien być jaśniejszy. Takie czornidła zostaw sobie w przyszłości na ciemniejsze powierzchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 20 Sierpnia Autor Share Napisano 20 Sierpnia (edytowane) Model bardzo uproszczony można powiedzieć w nurcie prymitywizmu. Mam do zbudowania dokładniejszy model Su17M3 firmy Modelsvit. Przy ograniczonych zasobach czasu zdecydowałem zakończyć budowę na obecnym etapie, bez dorabiania we własnym zakresie różnych szczegółów. Pozdrawiam Focus. Edytowane 20 Sierpnia przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi