Mare_K Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Model przemknął przez polskie sklepy niczym meteoryt. Ja mój egzemplarz nabyłem już jakiś czas temu na znanym portalu aukcyjnym po całkiem okazyjnej cenie (zdaje się, że sprzedawca liczył na większy odzew niż tylko jedna - moja oferta ) Sam zestaw był produkowany przez Airfix-a od... 1959. Opierając się na in-boxach dostępnych w necie można zauważyć, że Revell usunął wystające nity i zastąpił je liniami wklęsłymi. Niestety daje się zauważyć, że zrobili to nieco na odczepnego - linie są nierównej głębokości i nie zawsze się pokrywają. Dodatkowo otrzymujemy kilka figurek, możliwość otwierania tyłu kadłuba. Zestaw przewiduje tylko jedną opcje oznakowania. nierówność linii podziału na spodzie kadłuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Cześć ten model został niedawno wznowiony właśnie w ramach serii Classic, powiem szczerze zawsze mi się on podobał, czekam na warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mare_K Napisano 4 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2010 Oj, to poczekasz jeszcze Zanim go ruszę, muszę sporo poprawić warsztat. Poza tym plan dla niego, to daleko posunięte political fiction Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ricardo Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Witam, mam pytanie, czy ten model jest w skali 72? mnie się wydaje że na pudełku jest 76 lub 78, a to by była spora różnica dla kogoś przywiązanego do 72. z góry dziękuję i pozdrawiam ricardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mare_K Napisano 11 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2010 1/78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Poza tym plan dla niego, to daleko posunięte political fiction Rozumiem że będzie w polskich barwach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi