Marek Ziętek Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 Model wykonany z zestawu ESCI skala 1/72 bambetle z firmy CMK,i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 Czy to ten sam, którym zachwycałem się w Katowicach, a potem w Czeladzi? Jest znakomity! zwłaszcza, że to 1:72 Wrażenie naprawdę super! P.s. Od razu pokazuj M8 ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 2 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2007 Tak ten sam ,był jeszcze inny ale poszedł za wojskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 Co tu dużo gadać, fantastyczny model. Ma to ,,coś''. Nic tylko na patrzeć i podziwiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robmario Napisano 3 Stycznia 2007 Share Napisano 3 Stycznia 2007 Świetny Marku poza... łańcuchem (za duży) i osłoną reflektorów. Tylko po tym da się rozpoznać skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 3 Stycznia 2007 Share Napisano 3 Stycznia 2007 No faktycznie Marku,Mariusz ma racje dla mnie też trochę za duże,ale reszta jest okey,bardzo okey.Jak zresztą u ciebie to w normie są modele na wysokim poziomie.Ja robiłem tego "Scouta" 1/35 "Zwezdy" to słowotokowi mojemu nie było końca.Dlatego powidziwiam,że w tak małej skali robisz takie malutkie cacuszka.Pozdrawiam.Zbyszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 3 Stycznia 2007 Share Napisano 3 Stycznia 2007 eee tam widziałem już ten model....:P pokaż lepiej coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi