macmod.84 Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Święta , święta i po świętach... w nowy rok wjeżdżam takim oto zestawem... oczywiście oba modele pochodzą z firmy Italerii. W skakance problemy wystąpiły w spasowaniu globu, a we wywrotce problem sprawiało spasowanie bocznych wzmocnień na tyle łódki. Niemniej udało mi się jakoś z tego wybrnąć i powstał taki oto zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naosi2 Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 bardzo mi się podoba tylko jakoś mi nie pasuje ten glob do wywrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Też uważam że do wywrotki to szybciej autko z niskim dachem. Ale co do wykonania to pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckertom Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Ogólnie mi się podoba . I troche mi pomogłeś bo miałem dylemat jaka naczepke do mojej skakanki sprawić, a skoro z dumpem już jest to zrobie ja z jakas wieksza naczepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2010 Dzięki za pierwsze komentarze cieszy mnie fakt , że modele się podobają Modele były robione równocześnie i dlatego powstał taki zestaw docelowo 500-ka będzie podczepiona do innej naczepy, a wywrotka stanie za R144L lub T142M roudrunner'em który jest w planach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Bardzo fajna Skakanka... podobają mi się kolory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Fajna bryka.Nie szkoda ci na budowe w błoto takiego ładnego konia. No i za plandeke na naczepie to ci ITD nie podarowało.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2010 ITD by raczej nie podarowało:-) na razie szukam odpowiedniej foli żeby ją wykonać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Podzielam zdanie kolegów, że bardziej by pasował płaski dach albo glob Highline. Ale takie zestawy też się zdarzają, więc nie jest to z pewnością żadna fantazja Podoba mi się kolorystyka wanny - bardzo ciekawa. Sam kiedyś mam zamiar taki zestaw popełnić (ale z niskim dachem), możliwe, że w podobnych kolorach. Szkoda, że zdjęcia nie są większe. Ogólna ocena bardzo pozytywna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin7018 Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Zestaw jest spoko. Najważniejszy jest ciągnik,a naczepe zawsze można do niego dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi