SOPOL73 Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 Witam i zaczynam wstawiać coś nowego do galerii. Chcę zaprezentować meserka E1 legion Condor. Zestaw bazowy to model firmy ICM kalkomanie z zestawu RPM. Model malowany Pactrami za pomocą aerografu. Zastosowałem większość technik jak preshading, wash itp. Techniki stosowane to tak naprawdę dla mnie była nowość i nie wiedziałem jak to wyjdzie. Model ma ukryte błędy więc spodziewam się krytyki. W modelarstwie zawsze wychodzi coś nie tak jak by się chciało. Zdjęcia nie najlepsze ale jeszcze poprawię się w temacie foto ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 Bardzo ładny i delikatny "brudzing", znowu ICM Brak szwu(linii wzdłuż ogona ).. Bardzo fajny Mietek pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 Duży plus za nieczęsto oglądane malowanie. Ogólnie model prezentuje się bardzo ładnie, a jedyny błąd jaki widzę to wspomniany już brak szwu na spodzie kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOPOL73 Napisano 11 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2010 Dzięki za uznania O tym szewku to już będę pamiętał w przyszłości przy mietkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOPOL73 Napisano 11 Lutego 2010 Autor Share Napisano 11 Lutego 2010 Działają fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Nie zaglądałem wcześniej do tej galerii i teraz widzę, że straciłbym okazję obejrzenia całkiem ładnego "Hiszpana" Poza wspomnianym brakiem szwu i przepaleń blach na czarnej części kadłuba za wydechami, model wygląda bardzo przyzwoicie. Przepięknie wyszły Ci przebarwienia. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi