RH Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Dzieńdoberek Modelik który wystawiam to bardzo stareńki bo 14 letni Eduardzik z początku dzialalnosci tej firmy .A skloniło mnie do pokazania tego "szmatopłata " to ze postanowiłem go spieniężyć :( .Juz dosć długo biedaczek nastal sie u mnie .Niech cieszy oko innego maniaka lotnictwa Ale za nim to zrobię niech nacieszy oko (lub i nie) społeczność forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Bardzo godnie się prezentuje, bardzo spodobały mi się naciągi z rzymskimi śrubami. Nabywca będzie na pewno kontenta z takiego modelu. Pozdro Jarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted January 12, 2010 Author Share Posted January 12, 2010 Bardzo godnie się prezentuje, bardzo spodobały mi się naciągi z rzymskimi śrubami. Nabywca będzie na pewno kontenta z takiego modelu. Pozdro Jarek Na pewno ,tym bardziej że już jest zainteresowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spitfire Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Posiadam tego Fokkera E III (1:72) z Revella, mnóstwo pracy przy nim miałem bardzo małe elementy, dokładne szlifowanie śmigła itd... ale po czasie sie opłaciło, wyszło doskonale. Obręb kół również zrobiłem w stylu drewna bejcowanego, tak jak śmigło. Za jakiś czas będe składał ten sam model w skali 1:42, teraz jestem na etapie poszukiwań takowego rozmiaru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts