RH Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 Dzieńdoberek Modelik który wystawiam to bardzo stareńki bo 14 letni Eduardzik z początku dzialalnosci tej firmy .A skloniło mnie do pokazania tego "szmatopłata " to ze postanowiłem go spieniężyć :( .Juz dosć długo biedaczek nastal sie u mnie .Niech cieszy oko innego maniaka lotnictwa Ale za nim to zrobię niech nacieszy oko (lub i nie) społeczność forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 Bardzo godnie się prezentuje, bardzo spodobały mi się naciągi z rzymskimi śrubami. Nabywca będzie na pewno kontenta z takiego modelu. Pozdro Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 12 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2010 Bardzo godnie się prezentuje, bardzo spodobały mi się naciągi z rzymskimi śrubami. Nabywca będzie na pewno kontenta z takiego modelu. Pozdro Jarek Na pewno ,tym bardziej że już jest zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spitfire Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Posiadam tego Fokkera E III (1:72) z Revella, mnóstwo pracy przy nim miałem bardzo małe elementy, dokładne szlifowanie śmigła itd... ale po czasie sie opłaciło, wyszło doskonale. Obręb kół również zrobiłem w stylu drewna bejcowanego, tak jak śmigło. Za jakiś czas będe składał ten sam model w skali 1:42, teraz jestem na etapie poszukiwań takowego rozmiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi