Qdłaty Napisano 7 Marca 2010 Autor Share Napisano 7 Marca 2010 Tylne zawieszenie i kilka drobiazgów później: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 8 Marca 2010 Autor Share Napisano 8 Marca 2010 Kawał dobrej roboty Bez przesady, ale miło słyszeć (czytać). No to jeszcze dwie pierdoły: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 8 Marca 2010 Autor Share Napisano 8 Marca 2010 Ponieważ część zdjęć się nie wyświetla, gdyż przeniosłem je do innego albumu, chciałbym prosić moda, abym mógł edytować wcześniejsze posty lub aby wstawił linki do zdjęć. Tu jest stronka ze wszystkimi zdjęciami: http://s873.photobucket.com/albums/ab292/QdiFromPolandiA/MAN%2010t%20milgl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Coś do podglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 25 Marca 2010 Autor Share Napisano 25 Marca 2010 Dzięki za link. Fajna galeria, szczególnie ładnie wyszło kurzenie. Będzie co podpatrywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 30 Maja 2011 Autor Share Napisano 30 Maja 2011 Strasznie dawno tu nie zaglądałem. Pora troszkę odgrzać kotleta. Wprowadze jeszcze więcej chaosu w warsztacie, ponieważ na razie nie kończę ani kabiny ani podwozia. Zabrałem się za skrzynię ładunkową. Zmiana wszystkich zaczepów na burtach na blaszkowe to jest masakra. 36 na burtę. Faktem jest, że dużo lepiej to teraz wygląda. Zniknęły niektóre zdjęcia z wcześniejszych postów, zapewne z powodu porządków na profilu serwisu hostującego. nie pamiętam teraz które to były. Mam nadzieję, że wybaczycie jeśli ich nie uzupełnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi