damian1234 Napisano 12 Sierpnia 2014 Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Jak zrobileś tą zabudowę do holownika SCANIA T ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekG Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Witam starego dobrego znajomego Dawno już nic nie pisałem na forum głównie z powodu że nasza stara ekipa jakoś wygineła śmiercią naturalną. Nie będę się zalewa nad twoimi modelami bo czas zachwytu był kilka lat temu, ale widzę że ciągle zachwycają innych modelarski. Scania t zapowiada się ciekawie (jaki motyw będzie?) Ps: chyba i ją się pochwałę co dokonałem przez te kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 Przemku, czyżbyś to ty był producentem tej pięknej czarno czerwonej 3 serii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo62 Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 super modele..Piekne..rarytasy mozna powiedziec bo tak latwo nie widac ich na polkach. W szczegolnosci podoba mi sie naczepa z klockiem drewnianym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi