Zderzak Napisano 12 Lutego 2010 Share Napisano 12 Lutego 2010 właściwie wystarczy na tydzień zostawić "bez przykrycia" i sam sie przykurzy U mnie wszystkie modele wyglądają jakby stały na polu walki przez rok bez żadnego deszczu itp. Co do modelu wygląda fajnie, aleeeee : -grill niedomalowany czy tak ma być? -pypcie na ramie okna, te od składani dachu, nie powinny być? -razi połączenie ramy drzwiowej i dachu, -no i szkoda, że nie zmieniłeś siatki w osłonie Reszta na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 12 Lutego 2010 Share Napisano 12 Lutego 2010 Nie przyległy dokładnie, mimo gładkiej powierzchni. Kurzenie powinno to rozwiązać. Ostatnio stosuję zamiast sidoluxu (ps nigdy nie stosowałem) i zmiękczaczy - klej do papieru UHU pen - taka całkiem bezbarwna guma arabska - zatyka pory w matowym lakierze - i dokładnie wypełnia podkład w nalepkach a poza tym to co wypłynie można zmyć wodą po jakims czasie. Po wyschnięciu albo nic nie robie albo bezbarwny lakier matowy albo najpierw błyszczący a potem matt. Efekty nie najgorsze - z tym ze nalepki mam 2 razy mniejsze więc wybaczają więcej niedoskonałosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 12 Lutego 2010 Autor Share Napisano 12 Lutego 2010 grill niedomalowany Jeszcze muszę zrobić troszkę poprawek malarskich razi połączenie ramy drzwiowej i dachu Te drzwi po prostu nie przylegają dokładnie. pypcie na ramie okna, te od składani dachu Tak, zapomniałem. Coś tam dokleję. no i szkoda, że nie zmieniłeś siatki w osłonie A skąd ja siatkę wezmę? Nie mam zestawu blaszek do Ambulansu. Kupować na razie też nie mam za co, a sam dziergać nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 12 Lutego 2010 Share Napisano 12 Lutego 2010 Zderzak napisał: no i szkoda, że nie zmieniłeś siatki w osłonie Qdłaty napisał: A skąd ja siatkę wezmę? Nie mam zestawu blaszek do Ambulansu. Kupować na razie też nie mam za co, a sam dziergać nie będę. Pamiętam, co nie zmienia faktu, że szkoda Może ewentualnie jakiś inny typ osłony Bo ta kratka psuje wygląda ładnego modelu. Przecież może być jeszcze lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 15 Lutego 2010 Autor Share Napisano 15 Lutego 2010 No to po kurzeniu. Fajerwerków nie ma. 3 fotki na szybko, a przy najbliższej okazji jak będą warunki to galeria. Przepraszam za jakość zdjęć. jakoś nie mogłem się z aparatem dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Faktycznie zdjęcia nie najlepsze, ciemne i kompresja trochę też popsuła. Ale tym bardziej galeria będzie "na świeżo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi